Mezőpiktúra - SzállításMezőpiktúra - Szimpla müanyag nyelü ecsetMezőpiktúra - KorongecsetMezőpiktúra - Simpla festőecsetMezőpiktúra - Festékes ecsetMezőpiktúra - FestőecsetekMezőpiktúra - Festékesdoboz ecsettel

Cégünk bemutatásaCégünk bemutatása

Mert évek óta velünk együtt dolgozik? Ismerjen meg minket, hiszen minden termék vásárlása előtt fontos a bizalom. Cégünk már húsz éve szolgálja ki professzionális festőszerszámokkal kis és nagykereskedelmi partnereinket.

TermékeinkTermékeink

Tekintse át festőeszközeink kínálatát. Folyamatos esztétikai és használhatósági fejlesztések mellett a régóta bevált formák ugyanúgy helyet kapnak kínálatunkban. A design nem mehet a funkció kárára.

ElérhetőségünkElérhetőségünk

Akár rendelni szeretne ecseteinkből viszonteladóként, vagy észrevételét mondaná el festőecseteinkkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot online vagy telefonon. Ügyintézőink mindig a segítségükre lesznek.

Ha festőecset, akkor Piktúra ecset! A legjobb helyen jár, ahol minőségi festőszerszámokat talál. Minden kis és nagykereskedőt, háztartási bolt megkeresését szívesen fogadjuk. Rendeljen tőlünk telefonon vagy online és mi határidőre leszállítjuk ecseteit.

Termékeink évek óta kedveltek a festő ágazatban. Válasszon lapos és korongecseteink közül vagy a vízbázisú festékek terjedésével egyre népszerűbb lazúr, és szintetikus lazúr ecseteinkből. Tekintse át széles festőecset választékunkat!

 

Elérhetőség: +3670/561-9980

 

Email: mezopikturaatgmail [dot] com

Termékajánló

Könnyített műanyagnyelű szimpla ecset

Műanyagnyelű / Simpla ecset
Könnyített műanyagnyelű szimplaecset

Kerekfejű korongecset

Korongecset
Big round brush

Fanyelű simpla ecset

Fanyelű ecset / Simpla ecset
Fanyalű normál ecset